VIDEO: A metaphor for your financial life

Published on September 18th, 2014

Here’s the description for this commercial by Dutch insurance group Delta Lloyd:

Dutch:
De zeereis van het jongetje met zijn optimist is een metafoor voor je financiële leven. Want ook als het gaat om financiën zijn voorbereiding, kennis en inzicht belangrijk om de juiste keuzes te maken. Delta Lloyd kan niet voorspellen wat je allemaal tegenkomt in je leven, maar kan je wel helpen alert te reageren op veranderingen. Delta Lloyd is daarbij kritisch en helpt klanten om dat ook te zijn.

Translated:
The voyage of the little boy with his Optimist is a metaphor for your financial life. Because even when it comes to finance his preparation, knowledge and understanding is important to make the right choices. Delta Lloyd can not predict all the things you encounter in your life, but it can help alert you to respond to changes. Delta Lloyd is therefore critical and also helps customers to be.

Making of the commercial:

 

OPTIMIST

Thanks to ILYA Scowlines for the sharing these videos.

comment banner

Tags: ,Back to Top ↑

Get Your Sailing News Fix!

Your download by email.

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

We’ll keep your information safe.